Актьорът Захари Бахаров отправи призив за подкрепа на протестите срещу

...
Актьорът Захари Бахаров отправи призив за подкрепа на протестите срещу
Коментари Харесай

Захари Бахаров с призив за подкрепа на протестите срещу ръководството на БФС

Актьорът Захари Бахаров насочи апел за поддръжка на митингите против управлението на Българския футболен съюз.

“18 години крах на най-популярния спорт в България стигат. Време е за смяна. Подкрепете митингите против управлението на БФС на 16 ноември в София и в Пловдив ”, прикани артистът във видео, публикувано в обществените мрежи.

Мачът България – Унгария ще се играе на 16 ноември. Той трябваше да се играе на Националния стадион “Васил Левски ”, само че поради упования митинг против БФС той беше изместен в Пловдив. Заради рисковия си темперамент от централата даже се поставиха старания дуелът да се играе без почитатели.

В петък обаче кметът на Пловдив Костадин Димитров съобщи, че дуелът няма да се играе на стадион “Христо Ботев ”. От Община Пловдив към този момент са изпратили писмо до Българския футболен съюз, с което ги уведомяват за решението си. Така по-малко от седмица преди европейската подготовка бъркотията става цялостна.

В събота пък притежателят на компанията, отговаряща за строителството на стадион “Христо Ботев ” в Пловдив – Илиян Филипов, разгласи, че към този момент може да подсигурява за безвредното осъществяване на мача.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР