Актьорът Владо Карамазов не спира да трупа постижения като фотограф.

...
Актьорът Владо Карамазов не спира да трупа постижения като фотограф.
Коментари Харесай

Владо Карамазов на седмото небе, похвали се с нещо изумителн...

Актьорът Владо Карамазов не стопира да натрупа достижения като фотограф. Звездата от сериалите „ Дяволското гърло “ и „ Откраднат живот “ завоюва куп награди от Lanterna Magica Small Print Exhibition 2021. Престижният конкурс се организира в Дания. В надпреварата участниците се правят оценка не на цифрови файлове, а на принтове, описа самият Карамазов.

" Колко хубаво! Да участваш в подобен конкурс е мъчно, тъй като би трябвало да избереш фотосите, да направиш експериментален щемпел, да избереш подобаващата хартия (поне няколко пробваш), да опаковаш колета, да го изпратиш. Заприличваш не на фотограф, а на художник. И от този конкурс завоювах доста награди. Днес ги получих. Медали с изключителна направа. Както и писмо от шефа на фестивала ", написа в обществените мрежи той и сподели на почитателите си своите награди.

Припомняме, че при започване на октомври Карамазов стана първият почетен член на новосформиран фотографски клуб, откакто се събра със свои сътрудници от филмовите среди, споделящи същата пристрастеност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР