Актьорът Робърт Патинсън изживява детската си мечта на големия екран

...
Актьорът Робърт Патинсън изживява детската си мечта на големия екран
Коментари Харесай

Патинсън изживява детската си мечта с ролята си във филма Батман

Актьорът Робърт Патинсън изживява детската си фантазия на огромния екран с основната си роля във кино лентата "Батман ", съобщи Ройтерс.
Британецът споделя, че се обличал като героя през "цялото си детство ". Сега той се превъплъщава в ролята на Батман в най-новата продукция за приключенията му.
"Странно ми е ", съобщи Патинсън (35 г.), преминавайки по аления килим за премиерата в Лондон. "Любопитно ми е какво мисли за това детето в мен ".
Актьорът, който закупи международна популярност с присъединяване си в "Здрач ", е следващият, изиграл Брус Уейн/Батман, следвайки стъпките на Адам Уест, Вал Килмър, Майкъл Кийтън, Крисчън Бейл и напълно неотдавна Бен Афлек.

"Актьорите, които изиграха (Батман),... бяха толкоз голяма част от живота ми и интереса ми към кино лентата, а и повода да желая да бъда артист преди всичко ", показа още Патинсън. "Просто е необикновено да си част от една и съща общественост ", съобщи още той, като означи, че играта с маска е „ изненадващо комплицирана ".
Патинсън описа, че е израснал с Адам Уест в ролята на Черния рицар. "Мислех си, че моят костюм, когато бях дете, е този на Адам Уест ", спомня си той.

В новата продукция Батман проверява корупция в Готъм, откакто са премахнати няколко високопоставени персони от садистичен сериен палач, Гатанката.

"Има страхотни филми за Батман и той е воин, който всички обичат... само че съгласно мен не подхождайте без огромна доза смут ", споделя режисьорът Мат Рийвс. "В прочут смисъл това е психически филм на ужасите, трилър, филм за сериен палач, а също по този начин и история за огромна обич ".
В продукцията вземат участие още Колин Фарел, Анди Съркис и Пол Дейно.
Зоуи Кравиц пък се превъплъщава в героинята на Селина Кайл/Жената-котка.
"Батман " потегля в киносалоните по света от първи март, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР