Актьорът, режисьор и продуцент Джейсън Бейтман, известен с ролята си

...
Актьорът, режисьор и продуцент Джейсън Бейтман, известен с ролята си
Коментари Харесай

Джейсън Бейтман със звезда на Алеята на славата

Актьорът, режисьор и продуцент Джейсън Бейтман, прочут с ролята си във възхваляваната от рецензията телевизионна поредност " Развитие в застой ", получи звезда на холивудската Алея на славата, съобщи " Ройтерс ".

Звездата на Бейтман е 2616-а на фамозната алея. На церемонията по откриването й 48-годишният артист показа, че шансът и шансът да се задържи толкоз дълго в " малотраен " бизнес го изпълват с признателност.

Телевизионната кариера на Джейсън Бейтман стартира на 12-годишна възраст с роля в хитовия сериал " Малка къща в прерията ". В края на 80-те години на предишния век артистът се радва на огромна известност с помощта на ситуационната комедия " Семейство Хоган ".

Ролята на Майкъл Блът в сериала " Развитие в застой " носи на Джейсън Бейтман премия " Златен глобус " през 2005 година За нея артистът има и две номинации за " Еми ".

На церемонията по откриването на звездата му на Алеята на славата Джейсън Бейтман беше съпроводен от брачната половинка си Аманда и двете им дъщери. Сред гостите беше холивудската звезда и близка другарка на артиста Дженифър Анистън. Бейтман и Анистън са си партнирали в пет кино лентата, измежду които " Шефове гадняри " и " Пълно за празно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР