Актьорът Ръсел Кроу използва задочно трибуната на церемонията по връчването

...
Актьорът Ръсел Кроу използва задочно трибуната на церемонията по връчването
Коментари Харесай

Когато звездите станаха пожарникари

Актьорът Ръсел Кроу употребява задочно трибуната на церемонията по връчването на премиите „ Златен глобус “, с цел да приказва за горящите рани на Австралия. Самият той не присъстваше на тържеството, тъй като е доброволец пожарникар в родината си, само че изпрати обръщение до публиката. Стихийните пожари погълнаха живота на минимум 24 души и милиони животинки и растения. 

Кроу беше награден в категорията „ Най-добра мъжка роля в къс сериал или ТВ филм “ за „ Критичен глас “, а статуетката одобри от негово име Дженифър Анистън. Тя прочете посланието му до присъстващите на церемонията и медиите: 
" Не се заблуждавайте. Трагедията, която се развива в Австралия, се случва поради климатичните промени.Трябва да действаме въз основа на науката, да пренасочим световната работна мощ към възобновими енергийни източници и да почитаме нашата планета за неповторимото и необикновено място, на което се намираме “.
Кроу е един от хилядите поданици на Австралия, чиито домове са били изтрити от лицето на земята или развалени от огнените езици. Той постоянно разгласява в обществените медии от началото на пожарите  какво се случва в родното му място и предизвиква хората да вършат дарения за огромна част от доброволческите пожарни служби.
Актрисата Кейт Бланшет също отдаде респект по време на церемонията на доброволческата пожарна интервенция: „ Когато една страна е изправена пред климатична злополука, всички сме изправени пред климатична злополука “. А Хоакин Финикс, който завоюва глобус за най-хубав артист в драмата „ The Joker ", прикани Холивуд да се „ сплоти и да направи някои промени “ във връзка с зачестилите климатични катаклизми.
Изказванията на тържеството за връчването на премиите „ Златен глобус “ са част от активизирането на звезди през последната седмица, които се пробват да дадат своя принос в огромната естествена рецесия. Десетки артисти, артисти и спортни звезди - австралийски или от други страни се надпреварват да подаряват средства, с цел да оказват помощ на жертвите на пожарите или предизвикват другите да го създадат.
Австралийската актриса Марго Роби показа в прочувствен апел в Instagram в понеделник, показващ фотоси от детството си, с цел да покаже „ какъв брой красива е нашата страна “, написа BBC.„ Толкова е красиво и в действителност боли сега “, сподели тя и прикани почитателите си да дарят средства на разнообразни благотворителни организации или както тя се изрази „ да дадат на бъдещите генерации това детство, което имах аз и в което бях толкоз щастлива “.
Изтъкнати австралийски писатели също сплотиха напъните си под хаштага #AuthorsForFireys в Twitter, предлагайки персонализирани писмени произведения, осъществяване на семинари, илюстрации или коучинг в подмяна на дарения.
Знаменитият първенец по крикет Шейн Уорн продава на търг своята фамозна зелена шапка. Средствата ще отидат за австралийския Фонд за помощ при бедствия и възобновяване. В момента най-високата оферта е над 300 000 $. 
Сред звездите, които пропагандират горещо за финансова помощ на бедстващата страна и сами подаряват са Ашли Барти, Селена Гомес, Никол Кидман и брачният партньор й Кийт Урбан, Пинк. Комичката Селесте Барбар, която стана известна с пародирането на фотоси на звезди в Instagram, през уикенда пусна зов посредством профила си и до през вчерашния ден бяха събрани над 31 милиона $, съобщи BBC.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР