Актьорът Наум Шопов свали левъла заради високите цени на горивата.

...
Актьорът Наум Шопов свали левъла заради високите цени на горивата.
Коментари Харесай

Актьорът Наум Шопов: Когато цените на горивата ударят 3 лева за литър

Актьорът Наум Шопов смъкна левъла поради високите цени на горивата. Звездата от сериала " Откраднат живот “ смени първокласното си возило с надалеч по-малко, разкри самият той във видео в обществените мрежи.

Разбира се, не става въпрос за разтърсено финансово положение на Шопов-младши, а за закачлив коментар по настоящата тематика с повишаването на горивата. Във видеото артистът, който в последно време се изявява като водещ на реалити шоу, излиза от гаража си, яхнал червена пластмасова количка, която бута с крайници. " Когато цените на горивата ударят 3 лева за литър “, гласи обяснението му към видеоклипа. Екранният доктор Тасев евентуално е заел алената " бегачка “ от дъщеричката си Амая.

Видеото на фена на високите скорости провокира смях измежду почитателите му, които го заляха с одобрителни мнения и смешки за концепцията и избора му на возило. " Винаги си имал усет за бегачки, само че това надминава всичко “, " Ауди 80-ка с пернишка регистрация внася почит “ и " Винаги ще си намираш място за паркиране “, са част от намигванията към тв-звездата.

Преди две години пък Шопов-младши се сдоби с същинско украшение в гаража си. Тогава той смени автомобила си с чисто ново " Мазерати ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР