Актьорът Михаил Милчев, който изпълни ролята на полицая от ДАНС

...
Актьорът Михаил Милчев, който изпълни ролята на полицая от ДАНС
Коментари Харесай

Актьор от Под прикритие е бил ударен от млад шофьор в София

Актьорът Михаил Милчев, който извърши ролята на служителя на реда от ДАНС Богдан Бенишев в сериала  " Под прикритие ", е претърпял злополука в София на 13 август. Докато е карал автомобила си, той е бил блъснат странично от BMW, което е било без спирачен път. За случая заяви самият артист в своя Фейсбук профил.

" Днес, 13.08 в 14.08ч. се прибирах от кастинг с колата. Карах по Дондуков в посока моста Чавдар. Малко преди да се изкача на моста, преди светофара, от дясно изскочи от директна автомобил BMW и ме удари в предната дясна врата. Опитах да го избегна, само че все пак ударът беше мощен - задействаха се страничните въздушни възглавници и счупиха тавана. Колата, която ме удари нямаше спирачен път. ", стартира описа си Милчев, който е възмутен не толкоз от самото ПТП, а по-скоро от реакцията на КАТ. Ето какво написа по този мотив артистът:  " Младежът (род. 1996г.) въобще не се беше съобразил със знака за секване на път с преимущество. Обадихме се на КАТ. Те попитаха има ли потърпевши. Ние казахме, че няма, а те дадоха отговор, че следователно няма да дойдат. Да си попълним двустранния протокол за ПТП-то и да се обърнем за вредите към застрахователите. Попитах, не би трябвало ли да дойдат и да сформират акт на отговорния лидер за грубото нарушаване. Отговориха ми - НЯМАМЕ ТАКАВА ПРАКТИКА! ".



Според Милчев младежът, който го е блъснал, си е тръгнал " усмихнат " от местопроизшествието, защото имал каско, което да покрие вредите. Автомобилът на артиста обаче няма автокаско и това ще му сътвори спомагателни проблеми.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР