Актьорът Леонардо ди Каприо ще влезе в кожата на бившия

...
Актьорът Леонардо ди Каприо ще влезе в кожата на бившия
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо се усмихва под мустака на Рузвелт

Актьорът Леонардо ди Каприо ще влезе в кожата на някогашния американски президент Теодор Рузвелт. Още не е ясно коя част от живота на един от най-влиятелните политици в историята на Съединени американски щати ще показа с ролята си носителят на Оскар.

Когато се роди концепцията за сходен план през 2006 година обаче се планираше той да е акомодация на книгата на Едмънд Морис Възходът на Теодор Рузвелт, която се концентрира върху ранните години от житейския път на президента.

На режисьорския стол ще седне Мартин Скорсезе, за сюжетът ще дава отговор Скот Блум, а продуценти ще са Ди Каприо и Дженифър Дейвисън. Звездата от Завръщането и Скорсезе имат няколко хитови колаборации в актива си, измежду които От другата страна, Бандите на Ню Йорк и Вълкът от Уолстрийт.

Междувременно холивудският ас се готви да хване четка и платно с цел да нарисува Мона Лиза в биографична лента за италианския художник и откривател Леонардо да Винчи, написа екран. 42-годишният артист ще седне и на продуцентския стол за кино лентата, чийто сюжет ще следва книга на Уолтър Айзъксън, която носи името на ренесансовия талант.

Интересен факт е, че Ди Каприо в действителност е кръстен на популярния си предходник, оставил в историята на изкуството шедьоври като Тайната вечеря и Дамата с хермелина. Майка му е била на посещаване в изложба във Флоренция, когато неродената ѝ рожба рита за първи път, тъкмо пред картина на италианския художник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР