Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята

...
Актьорът Кристиян Кирилов, който стана известен у нас с ролята
Коментари Харесай

Още една звездна раздяла

Актьорът Кристиян Кирилов, който стана прочут у нас с ролята си на Митака в хитовия сериал на NOVA " София денонощно ", се раздели с жена си - фолкпевицата Джулия.

Това стана ясно от самия него, като разлъката не е занапред, а от много време, само че все още излиза наяве заради обстоятелството, че и двамата стартират да излизат с други хора.

Причина

За края на връзките им обаче виновност няма трети човек. " Няма нито друга жена, нито различен мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както постоянно става. Просто не успяхме да се напаснем и взехме решение, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път ", сподели Кристиан и добави: " Не търсете под вола теле. Разделени сме от дълго време, просто в този момент разбирате вие. Съвсем обикновено е да излизам аз с други дами, тя - с други мъже. Ние сме в прелестни връзки. Джулия е супер готин човек ". Екип на " Телеграф " опита да се свърже и с Джулия за коментар, само че до привършване на публицистичния брой тя не отговори на мобилния си.

Кариера

Не е ясно и дали към този момент са се развели, или са в развой на бракоразвод, защото през 2019-а двамата подписаха брак на обилна гала. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп всемирски лица бяха измежду гостите на Джулия и Крис. Впечатление прави, че към този момент са изтрили сватбените си фотоси от обществените мрежи. По време на брака си те се пробваха и да работят дружно, като даже записаха няколко дуетни песни, само че кариерата на Кристиан като артист несъмнено не потръгна и той се отдръпна. Самата Джулия също имаше лек креативен застой, най-вероятно поради персоналните несполуки, само че към този момент по всяка възможност ще вложи цялата си сила и страст в песните си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР