Актьорът Кристиан Кирилов, който набра популярност покрай сериала София ден

...
Актьорът Кристиан Кирилов, който набра популярност покрай сериала София ден
Коментари Харесай

Kристиан Кирилов подкара нов джип за 100 бона в кризата

Актьорът Кристиан Кирилов, който набра известност около сериала „ София денонощно ” и предаването „ Маскираният артист ”, се похвали с нов автомобил. Здравенякът яхна мощен джип „ Рейндж Роувър ” за 100 бона. Откъде е извадил тези пари не е ясно, тъй като хонорарът, който му изплатил Магърдич Халваджиян за шоуто с маските, e бил алегоричен, а сега атлетичният мачо няма други съществени работни задължения.

Кирилов сега няма непрекъснати задължения и разчита главно на инфлуенсърската си активност в обществената мрежа. Той печели от реклами на разнообразни артикули в интернет. От време на време го канят в тв излъчвания  като „ Маскираният артист ”, само че хонорарите му не са кой знае какъв брой високи. Кирилов от дълго време копнее да се изявява под светлините на прожекторите и се опитва във всички вероятни поприща – актьорство, пеене, реклама.

Екранният Митак набра известност около „ София денонощно ”, само че със прекъсването на занимателната поредност хората го позабравиха. Някои фенове на „ Маскираният артист ” даже се зачудиха кой в действителност е той. „ За първи път го виждам! ”, „ Не ми е прочут! ”, разясниха във форумите почитателти на предаването.

Хора от екипа на „ Маскираният артист ” издават, че Кирилов е прибрал алегоричен хонорар за присъединяване си. Той толкоз желал още веднъж да блесне на сцена, че бил подготвен да влезе в костюма на Златния и без пари. Надявал се, че шоуто ще му послужи като трамплин и други продукции също ще проявят интерес към него.

Екранният Митко споделя, че е приключил актьорско майсторство в Лондон, само че съгласно осведомени става въпрос за няколкоседмичен курс, а не за проучване на актьорското изкуство в университет. Всеки, който има предпочитание и пари, може да изкара сходно образование в британската столица. За да се запише, здравенякът се изръсил с 1800 английски лири и в този момент гордо го вписва в биографията си.

Фитнес фанатикът от Шумен споделя, че да направи огромния си пробив като артист към момента е най-смелата му фантазия, а пеенето остава на назад във времето. Той има няколко взаимни плана със брачната половинка си – фолк певицата Джулия, само че дуетните им части не съумяха да се трансфорат в шлагери. Говори се, че Кристиан постоянно ходел по участия с жена си, която осигурявала огромна част от фамилните им приходи. Той я придружавал не от ревнивост или от други съображния, а с цел да прибира хонорарите й. Кирилов кътал и всички бакшиши на брачната половинка си под предлог, че е по-умел във финансовото обмисляне. Изживявал се и като неин управител. Самата певица не се противяла и изцяло се доверявала на мъжа си. Нищо чудно тъкмо тя да е изплатила новия му мощен автомобил, с цел да го зарадва.

Твърди се, че екранният Митко от „ София денонощно ” е мощно недолюбван от Краси Ванков. Продуцентът на хитовата поредност не ще и да чуе за Кристиан, тъй като преди време той провел протеста на актьорите за по-високо възнаграждение. „ Снимахме по 18 часа дневно, цяла България ни знае, а ни даваха жълти стотинки. За 5 години хонорарите ни не мръднаха нагоре! ”, гневял се Кирилов.

От кухнята на сериала издават, че всички риалити звезди подписали стоманени контракти и сумите, които получавали, били конкретизирани авансово, без право на смяна. В началото всички  се съгласили на изискванията, тъй като ламтели за внимание и популярност, само че когато станали разпознаваеми и самочувствието им скочило до небето, почнали да демонстрират искания. Ванков обаче порязал мераците им за по-високо възнаграждение.

Ако не друго, то най-малко персоналният живот на Кристиан потръгна след края на сериала. През 2019 година той подписа брак с Джулия и още тогава се заприказва, че чакат бебе, но слуховете не откриха своето удостоверение. Съпрузите доста желаят дете , само че певицата към момента не е бременна. Според осведомени обаче това е въпрос на време и е изцяло допустимо напълно скоро изпълнителката да издуе корема.

Въпреки визията си на мачо, Кирилов споделя, че е традиционалист в любовта. Преди година и половина с жена му заложиха на красива и сантиментална женитба с доста посетители. Чалга изпълнителката с наслада одобри предлагането за брак на екранния Митко и до ден сегашен е уверена, че той е сродната й душа. Приятелите на пишман артиста от дълго време му говерели, че е време да се кротне и да си откри съществено момиче, с което да сътвори семейство. В лицето на Джулия той разпознал идеалната жена – хубава, оправна и работлива, по тази причина се решил да й предложи брак.

Откакто стопираха излъчването на „ София денонощно ” и актьорската кариера на Кристиан е в застой, той работи главно като фитнес инструктор и инфлуенсър в инстаграм. Пробва се и като артист в дует с Джулия, само че музкалните почитатели са безапелационни, че няма небходимите гласови данни. След „ Маскираният артист ” Кирилов се надява още веднъж да се върне на екран в друга продукция, само че към този момент сходни оферти към него липсват, писа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР