Актьорът Красимир Ненков е сред номинираните за тазгодишните награди Икар,

...
Актьорът Красимир Ненков е сред номинираните за тазгодишните награди Икар,
Коментари Харесай

Ето кой още е номиниран за Икар

Актьорът Красимир Ненков е измежду номинираните за тазгодишните награди " Икар ", които Съюзът на артистите в България присъжда за високи достижения в театралните изкуства.

Номинацията е за ролята му на Шушляка в спектакъла " Суматоха " от Йордан Радичков – режисура на Дамян Тенев в Драматичния спектакъл " Гео Милев " в Стара Загора.

" За мен всяка роля е тип предизвикателство и постоянно се пробвам да подходя честно към всяка роля, без значение каква е и какъв брой е обемна. Театърът дава опция да изживееш доста разнообразни специалности, доста разнообразни животи, проблеми. По този метод аз съумявам да канализирам и моите персонални житейски проблеми в персонажите си, в постановките. Мога да бъда откровен, без никой да ме съди, от сцената. И това ти дава една независимост в живота, която те държи непрекъснато безсънен и деен. При нас е извънредно динамично, извънредно друго всякога. А и любовта на публиката... Няма по какъв начин да излъжа, че когато си се справил добре, когато получиш аплодисментите най-после, това те кара и да продължаваш напред ", показа пред БНР Красимир Ненков.

Представлението на Старозагорския спектакъл ще се играе на 14 март на сцената на Театър НАТФИЗ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР