Актьорът Иво Аръков, по когото луднаха не една и две

...
Актьорът Иво Аръков, по когото луднаха не една и две
Коментари Харесай

Иво Аръков го удари на гъзария

Актьорът Иво Аръков, по който луднаха не една и две тийнейджърки, към този момент си надмогна над масрафа.

Прави усещане, че в последно време се облича единствено в маркови облекла за над 2-3 хиляди лв.. 

Любопитното в тази ситуация е, че артистът внезапно е повишил стандарта си на живот. Разбира се това не остава неусетно нито от почитателите му, нито от сътрудниците му, които се питат от кое място се е замогнал толкоз.

Младен от „ Съни бийч “ има няколко дизайнерски палта, скъпи маратонки „ Баленсиага “ за 2500 лв., суитшърт „ Селин “ за още 2 бона, както и куп други скъпарски одежди. Колегите на артиста разясняват, че облеклата, чантите и аксесоарите в дрешника му коствали към 200 000 лв..

„ Колкото и да печели, е много необичайно да дава всичките си пари за облекло. Вярно, че няма семейство и деца, само че не е разумно. Освен облеклата върви с куп бижута, тъкмо като благоприятен ром. Кичозни очила „ Версаче “ и часовник в същата марка са му обичани, несъмнено. От километри си личат емблемите на аксесоарите “, разясняват почитатели на артиста.

До наскоро артистът се обличаше най-вече спортно, семпло и с невисок клас облекла. Сега обаче го играе, като че ли е млад милионер или правоприемник, чийто татко има няколко милиона в банката.

Колеги на звездата шушукат, че той е изключително непосредствен с театралния продуцент Кирил Кирилов, който постоянно му правел скъпи дарове, а геният не криел насладата си от изненадите.
Иво има връзка с пловдивчанката Габриела от повече от две години. В едно от интервютата бе признал, че се е захласнал по огромния й силиконов бюст, а след това взели, че станали съществени гаджета. Момичето е с цели 13 години по-младо от артиста, само че явно това по никакъв начин не го тормози.

Двамата се срещнаха при започване на пандемията. Тогава таман се бил развел с първата си брачна половинка Евгения, която била рускиня. Тя работила като правист, а бракът им бил мним, споделял е неведнъж Аръков.
Те са били законно семейство цели 3 години, а Евгения умряла малко след развода.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР