Актьорът Ивайло Захариев за пръв път открито говори за неприятната

...
Актьорът Ивайло Захариев за пръв път открито говори за неприятната
Коментари Харесай

Ивайло Захариев разкри, че жена му е била подложена на тормоз

Актьорът Ивайло Захариев за пръв път намерено приказва за неприятната обстановка, през която брачната половинка му Станислава Славчева е минала – нескончаем и уморителен онлайн тормоз, траял цели 6-7 месеца. В скорошно изявление в предаването „ На кафе “ по NOVA, той показа, че този напън е бил извънредно тежък, като всеки ден Станислава получавала обидни известия от разнообразни профили, създавани за да ѝ навредят душевен .

„ Тормозът към нея спря преди към 3 години. Това беше жена от чужбина, която в никакъв случай не е писала на български. Всеки ден създаваше нови профили и се опитваше да я обиди “ , разказва Захариев. 
                             

Този опит предизвика артиста да приказва и за рисковете в онлайн пространството, с които всеки би трябвало да е наясно. Захариев е безапелационен, че обществените мрежи могат да бъдат място за позитивност и връзка сред хората, само че също по този начин съставляват платформа, която може да се употребява за операция и тормоз. 

„ Трябва да се внимава какво се разгласява в обществените мрежи. В днешно време една обява може да бъде обвързвана с доста други и да се употребява в неприятна светлина “

Историята на Станислава е следващото увещание, че онлайн тормозът е действителен проблем, с който доста хора се сблъскват, и който постоянно остава неусетен в профил.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР