Бившият капитан на френския национален отбор по футбол и бивш

...
Бившият капитан на френския национален отбор по футбол и бивш
Коментари Харесай

Юго Лорис за Рафаел Варан: Той е един от най-добрите играчи на своето поколение

Бившият капитан на френския народен тим по футбол и някогашен съотборник на Рафаел Варан, Юго Лорис, съобщи пред Le Parisien, че се усеща горделив, че е споделял един и същи терен със бранителя, който ще приключи кариерата си напълно скоро.

Лорис, който сега пази вратата на ФК Лос Анджелис, сподели, че изпитва " огромно удивление " към своя съотборник в състава на " петлите ".

Заедно те написаха една от най-красивите страници в историята на тима на Франция. В продължение на съвсем девет години (2013-2022) Юго Лорис и Рафаел Варан имаха съществена роля да опазят вратата на " сините ", единият като вратар, другият като бранител.

И двамата стигнаха до купата на международното състезание през 2018 година, завоюваха Лигата на нациите през 2021 година и играха край на Мондиала в Катар 2022 година

„ Малко съм печален, че за него всичко завършва по този метод, само че също по този начин съм горделив от неговия път, от кариерата му, от облика, който имаше на и отвън терена. Рафа е популярен водач и групов състезател ", изясни Лорис, който е рекордьор по мачове за националния отбор на Франция (145).

" Преди всичко той е един от най-хубавите играчи на своето потомство, от най-хубавите бранители на своето потомство ", добави някогашният пазач на " петлите ".



В известието си в обществените мрежи през днешния ден, Рафаел Варан допуска, че ще остане в Италия, макар, че ще се отдръпна от дейния футбол.

„ Новият ми живот стартира отвън терена. Ще остана в Комо. Скоро ще го споделя с вас ", написа Варан.

Неговата роля (или не) в клуба от северна Италия към момента не е известна.

„ Не се колебая, че той ще успее през втората част от живота си. Той е брилянтен човек, на който му предстоят доста хубави неща отвън терена ", увери Лорис.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР