Актьорът и режисьор Камен Донев спипа именития си холивудски колега

...
Актьорът и режисьор Камен Донев спипа именития си холивудски колега
Коментари Харесай

84-годишен ветеран на Холивуд отседна в София

Актьорът и режисьор Камен Донев спипа именития си холивудски сътрудник Джон Войт. Тяхна фенка ги щракна за спомен и качи фотографията в обществените мрежи. " Чичкото с досието от ХЕИ ли е “, " Как единствено се надушвате, единствено Дъстин Хофман липсва “, " Хоро на кръговиден час с Джон Войт, по кое време “ и " Ако инж. Донев беше роден в Америка или друга огромна страна, съм сигурен, че щеше да има същите и даже по- огромни триумфи! Голяма част от българския народ не схваща какво благосъстояние са сходен вид хора “, разясниха почитателите.

Тайна

" В София се видяхме, само че повече не мога да опиша, че съм на подготовки “, разяснява сбито пред " Телеграф “ Камен Донев. Наши сътрудници в Киноцентъра разкриха, че двете звезди са се засекли в бляскав столичен хотел, където е настанен 84-годишният деец на Холивуд. Звездата от " Среднощен каубой “, " Влакът дезертьор “ и " Завръщане вкъщи “ е у нас за фотосите на нов филм, само че визитата му е законспирирана в цялостна загадка.

Причината за това е напредналата възраст на легендата и с цел да не се натоварва ненужно, домакините са лимитирали отвред достъпа до него. Джон Войт излиза от хотела главно за фотосите на лентата, а даже от фотото с Камен Донев се вижда, че в ръцете си държи сюжета.

Роля

Общият мъж на Барбара Стрейзънд, Настася Кински и Даяна Рос наподобява доста добре за годините си. Въпреки това той е избрал в последните години да не приема основни функции във филми, само че въпреки всичко още не се е отказал изцяло от киното. Затова избира епизодични облици, които няма да го ангажират за дълго време. Такава е и ролята, която снима в София. За нея той е зает единствено 10 дни и по първични проекти през днешния ден би трябвало да отлети за Съединени американски щати.

Един от продуцентите на кино лентата е персоналният управител на Джон Войт - Кайл Отто, който няма самообладание да се прибере в Америка, защото брачната половинка му е в напреднала бременност и скоро би трябвало да роди бебето им. Режисьор на лентата е Джеймс Бамфорд. Само преди два месеца той снима различен филм у нас - нова версия на екшън трилъра " Еър Форс 1 “, озаглавена " Падане “, с Иън Боен и Катрин Макнамара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР