Актьорът Христо Петков, който нашумя с образа на убиеца Асен

...
Актьорът Христо Петков, който нашумя с образа на убиеца Асен
Коментари Харесай

Убиецът Чанов живее в бричка

Актьорът Христо Петков, който нашумя с облика на килъра Асен Чанов от сериала „ Дяволското гърло ”, безусловно живее в колата си. Това разкри самият той пред другари, дочу HotArena.

Папараци спираха артиста до момента в който се приготвяше за следващо присъединяване, а компания му правеше негов другар. Пред доближените си, артистът се ожали, че няма време безусловно да отскочи до дома си, с цел да се преоблече.

Петков към този момент не се постанова да се крие по чукарите поради ролята във кино лентата, само че е толкоз зает, че отново няма опция да се прибере вкъщи и да заживее като естествен човек в апартамент или къща. Затова пък се е устроил допустимо най-добре в колата си, написа „ България през днешния ден ”.

Вместо да лежи на някой другоземен остров на другия завършек на света и да пръска възнаграждения от „ Дяволското гърло ”, Петков обикаля по задължения и изобщо не може да се похвали, че е домошар.

Целият му дрешник е в колата му—тениски, суитчъри, панталони. И тъй като приятелите му не му имат вяра, незабавно отваря багажника, с цел да покаже.

Артистът си носи всичко със себе си, евентуално дори и табла. А в това време поради сгъстения му график, му се постанова да се преоблича безусловно на пътя—зад колата си.

И до момента в който за промяната на суитчърите и тениските няма проблем, че е на центъра, то с обличането на панталоните обстановката е много по-деликатна. Задължително се изискват експедитивност, ловки рефлекси и зорък взор дали периметърът е чист.

Все отново, даже и да си артист, даже и да си звезда, колкото и да ти е претрупан графика, не е обичайно да се събличаш пред дребни деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР