Актьорът фокусник Ненчо Илчев e много мил човек, но седне

...
Актьорът фокусник Ненчо Илчев e много мил човек, но седне
Коментари Харесай

СТРАШИЛИЩЕ! Бате Ненчо лети като джигит по пътя!

Актьорът магьосник Ненчо Илчев e доста благ човек, само че седне ли зад кормилото, става чудовище за близките. На какви рискови маневри е кадърен той се убедиха през седмицата и папараците на „ Уикенд ”.

46-годишният актьор караше джипа си по бул. „ Статмболийски ”, а на седалката до него седеше жена му Зорница.  По някое време комикът наби внезапно спирачки и направи противоположен завой на пътното платно, преминавайки през двойна непрекъсната линия. Това съгласно правилника за придвижване по пътищата е подлежащо на глоба нарушаване. 

Секунди по-късно мицубишито на Ненчо спря пред магазин за парфюми, козметика и артикули за бита. Съпрузите слязоха от всъдехода и влязоха в комерсиалния обект, с цел да прегледат коледните промоции.  След 20 минути тандемът отново цъфна на изхода. Звездата на „ Комиците ” и „ Столичани допълнително ” вървеше начело, а жена му крачеше на 2 метра след него с найлонова торбичка с покупки в ръка. Двамата се настаниха комфортно в първокласния си джип и Илчев даде газ в посока към къщи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР