Актьорът Джордж Клуни заплаши, че ще съди френското списание Воаси

...
Актьорът Джордж Клуни заплаши, че ще съди френското списание Воаси
Коментари Харесай

Джордж Клуни ще съди списание заради папарашки снимки на децата си

Актьорът Джордж Клуни заплаши, че ще съди френското списание " Воаси " поради папарашки фотоси на децата му, заяви Би Би Си.

Амал и Джордж Клуни станаха родители на двойка близнаци при започване на юни. " Воаси " отпечата фотосите в броя си в петък като твърди, че това са първите фотоси на децата Ела и Александър и изясни публикуването им с публичната значителност на тематиката.

Снимките, на които се вижда по какъв начин всеки от родителите е гушнал едно от децата, са направени край вилата на фамилията на езерото Комо в Италия. Клуни се оплака, че папараците са се покачили на оградата, а оттова на дърво и нелегално са създали фотосите в парцела на фамилията му.

 Вила
© Associated Press

Вила " Олеандра ", където семейство Клуни се реалокира от Лондон за лятната си почивка.

В изказване артистът жигосах изданието за това, че е разгласило фотосите на корицата, и предизвести, че ще го преследва с всички законови средства, тъй като сигурността на децата му го изисква.

" Хората обичат Джордж Клуни и наблюдават живота му от години. Раждането на децата също е необятно коментирано от почитателите му, а фотосите не излагат на заплаха господин и госпожа Клуни и техните деца, пази се " Воаси ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР