Актьорът Джони Деп загуби делото за клевета, което бе завел

...
Актьорът Джони Деп загуби делото за клевета, което бе завел
Коментари Харесай

Джони Деп загуби битката за репутацията си

Актьорът Джони Деп загуби делото за клюка, което бе завел против издателя на английския вестник Sun поради определението, че е „ бияч на съпруги “ , оповестява Българска телеграфна агенция. Съдията по делото реши, че обвиняванията в публикацията са „ правилни всъщност “, предава.

57-годишната звезда заведе дело против News Group Newspapers и основния редактор Дан Утън за клюка в публикация на Утън в The Sun от 2018 година, в която артистът е наименуван „ бияч на съпруги “ . Процесът стартира през юли тази година и продължи три седмици.
 Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд
В хода на делото арбитър Андрю Никол от Висшия съд на Лондон изслуша показанията и на Деп, и на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд , които взаимно се упрекваха за бурния си брак, включващ борбата на Деп с алкохола и опиатите, както и свирепи фамилни свади.



„ Приемам, че ответниците демонстрираха, че думите, които са разгласили, са правилни всъщност...Следователно искът се отхвърля “ , се показва в решението на съдията. То може да има големи последствия върху репутацията и бъдещата кариера на Деп, отбелязва Ройтерс.

Хърд съобщи в показанията си, че Деп се превръщал в своето ревностно алтер его „ Чудовището “, като прекали с алкохол и опиати. Хърд уточни 14 случая на извънредно принуждение , при които артистът я е душил, бил, ритал.

Деп сподели пред съда, че в никакъв случай не е проявявал принуждение към някогашната си брачна половинка. Според него изказванията ѝ са неистина и посочи, че изгубил върха на пръста си, откакто тя го замерила с бутилка водка по време на нечовечен скандал посред им в Австралия .

Съдия Никол отхвърли определението на Деп за Хърд като за „ златотърсачка “ и дефинира като неистина неговите изказвания, че тя лъже. „ Установих, че множеството от нападенията над девойка Хърд от страна на господин Деп са потвърдени “ , съобщи съдията и одобри, че 12 от 14-те изброени от Хърд набези в действителност са се случили.

„ Лондонският висш съд отсъди, че ние сме били прави да определим артиста от „ Карибски пирати “ като бияч на съпруги за бруталните му набези против някогашната му брачна половинка “ , написа в обширна публикация в електронното издание на The Sun във връзка на правосъдното решение. В материала се акцентира, че решението е победа за свободата на медиите.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР