Актьорът Девин Ретрей е бил арестуван тази седмица, информира изданието

...
Актьорът Девин Ретрей е бил арестуван тази седмица, информира изданието
Коментари Харесай

Арестуваха актьор от „Сам вкъщи“ заради опит да удуши приятелката си

Актьорът Девин Ретрей е бил задържан тази седмица, осведоми изданието “People ”. 44-годишният мъж, който познаваме от ролята му в „ Сам у дома “, е упрекнат, че е упражнил хипотетично принуждение против приятелката си, откакто са се скарали. Понастоящем Ретрей е пуснат под гаранция от 25 000 $.

За случая стана ясно още предходната седмица, само че тогава от полицията оповестиха, че са завършили следствието по случая. С днешна дата обаче по всичко наподобява обаче, че е имало развиване и нещо в хода на следствието се е трансформирало.

Според локални издания в Оклахома, актьорът и приятелката му са били на открито, когато към тях се доближили две дами с молба за подпис. Съобщава се, че приятелката на Ретрей е дала на дамите карти с подпис гратис. Това решение по-късно прераснало в спор сред двамата. След което той я е наблюдавал до хотелската ѝ стая, където абсурдът е траял. Ретрей я е блъснал в лицето, запушил ѝ е устата и е правил опити да я удуши. Представители на артиста отхвърлиха тези обвинявания. Тепърва следва да се обяснява дали тези хипотетични изказвания и елементи към случая са изцяло достоверни.

Звездата от „ Сам у дома “ играе най-големият брат на Кевин в коледната фамилна комедия. Актьорът се снима и във кино лентата „ Отново самичък у дома “, който излезе по-рано тази година. В него Ретрей извършва ролята на порасналия Бъз, който към този момент е станал служител на реда.
Airbnb кани в дома на “Сам у дома ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР