Актьорът Дарин Ангелов се натряска до козирката с шотове в

...
Актьорът Дарин Ангелов се натряска до козирката с шотове в
Коментари Харесай

Неадекватното поведение на Дарин Ангелов в На кафе тази сутрин смути зрителите

Актьорът Дарин Ангелов се натряска до козирката с шотове в ефир рано сутринта. Усмихнатият панелист в " На кафе " обърна няколко шота, след което стартира да чупи чаши, да залита и най-после да лази, не можейки да се удържи на краката си. 

За несъответстващото положение на Дарин виновност има водещата Гала, която сега води предаването от у дома, откакто се болести наново с Ковид-19. Тя провокира мъжете в студиото да се надпиват с шотове, само че изобщо не е предполагала, че Дарин ще вземе думите й толкоз съществено и по този начин ще се изложи в ефир. 

Дарин, Юлиан Константинов и Георги Блажев се състезаваха за експедитивност в пиенето на шотове. Всички чакаха победител да бъде оперният артист Юлиан Константинов, само че Дарин се оказа по-бърз от останалите. Накрая стартира да залита и лази по пода.

Гала и Ромина Тасевска побързаха да уточнят, че в действителност шотовете не са алкохолни, а държанието на Дарин е част от неговата актьорска същина. Не можем да му непризнат, че доста добре му се получи превъплъщението на пийнал човек, а зрителите нямат самообладание да го видят по какъв начин ще се оправи и в шоуто " Като две капки вода ", в което ще бъде един от десетимата участника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР