Актьорът Башар Рахал с къса пола и руса коса като

...
Актьорът Башар Рахал с къса пола и руса коса като
Коментари Харесай

Мястото, на което всеки може да е, когото си поиска

Актьорът Башар Рахал с къса пола и руса коса като Мадона, а Миро с мустаци, изпълнявайки "Елате пиленца при батко ". Това може да се види единствено на едно място - сцената на "Като две капки вода ".

След броени дни по NOVA стартира шестият сезон на сполучливото риалити за преобразявания, в което родни звезди влизат в кожата на други известни персони.

R&B певица и артист влизат в „ Като две капки вода “

Вече е явен първият участник в „ Като две капки вода “

Този път аления бутон ще натискат Гери-Никол, Маргарита Хранова, Константин, Софи Маринова, Златка Райкова, Иван Юруков, Славин Славчев и Борислав Захариев.

Дали Софи Маринова може да влезе в обувките на Тина Търнър и по какъв начин ще се оправи с пеенето Златка Райкова ще разберем напълно скоро. Дотогава ви предлагаме да си припомните някои от най-забавните моменти от шоуто в предния сезон в галерията ни -

НАЙ-ДОБРОТО ОТ "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА " СЕЗОН 5 В СНИМКИ

В листата няма по какъв начин да не попадне преобразяването на Рачков и Зуека в дуета Павел и Венци Венц. Вижте по какъв начин се оправиха водещите със задачата си във видеото:



Безмълвни останахме и при трансформацията на победителката на сезона Михаела Маринова в поп фолк легендата Софи Маринова.
 Михаела Маринова Михаела Маринова
Припомнете си дуета ѝ с Устата тук:



С какво ще ни изненадат звездите тази година ще разберем още в понеделник (26 февруари), когато започва новият сезон на "Като две капки вода " от 20:00 ч. по NOVA.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР