Актьорът Антъни Маки не носи щита си на Капитан Америка,

...
Актьорът Антъни Маки не носи щита си на Капитан Америка,
Коментари Харесай

Капитан Америка ремонтира пострадали от ураган къщи в Ню Орлиънс

Актьорът Антъни Маки не носи щита си на Капитан Америка, когато се завръща в родния си град Ню Орлиънс, с цел да помогне за поправянето на къщите, изумени от вихър, само че за хората в остарелия му квартал е същинско знамение, че покривите им към този момент няма да са от брезент, писа Асошиейтед прес.

Маки работи взаимно с една от водещите компании за произвеждане на покриви в Съединени американски щати, с цел да смени покривите на къщите, потърпевши предходната година от урагана Айда, съобщи Българска телеграфна агенция. Проектът е доста важен за Маки. Актьорът, който се превъплъщава в Капитан Америка във вселената на Марвел, е израснал в Ню Орлиънс и е работил в фамилния бизнес за ремонт и монтаж на покриви.

Маки сподели, че се гордее да прави нещо в услуга на съгражданите си. " Зная през какво минават хората, тъй като съм роден тук, пораснах тук ", сподели той и добави, че за него е значимо да върне тук добрините, които е получил отвън родния си град.

Семейството на артиста има локална компания за покриви и той работи в нея, преди да стане артист и да се прочуе през последните години с функциите си в " Отмъстителите ", а в този момент и в " Капитан Америка ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР