Актуалните въпроси към министъра на здравеопазването в служебния кабинет Асен

...
Актуалните въпроси към министъра на здравеопазването в служебния кабинет Асен
Коментари Харесай

Отложени са актуалните въпроси към министър Асен Меджидиев заради неявяването му на заседание на парламентарната комисия по здравеопазване

Актуалните въпроси към министъра на опазването на здравето в служебния кабинет Асен Меджидиев  Асен Меджидиев Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в са отсрочени поради неявяването му на съвещание на парламентарната комисия по опазване на здравето.

Членовете на комисията гласоподаваха настоящите въпроси към министър Меджидиев да бъдат отсрочени за идващото съвещание.

С писмо от 17 май, министър Меджидиев е изискал да отсрочи присъединяване си в днешното съвещание на комисията заради неотложни задължения, сподели председателстващият съвещанието Васил Пандов.

По думите му отсрочване може да се изиска заради неявяване от страната или отпуск по болест. След свързване с парламентарния секретар на Министерството на здравеопазването се откри, че министърът не е в отпуск по болест, нито е отвън страната, сподели още Пандов.

Надявам се, че идващия път ще подходи с нужната съвестност към този ангажимент, добави той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР