Акцията във в-к Труд“ е условието служебният културен министър Велислав

...
Акцията във в-к Труд“ е условието служебният културен министър Велислав
Коментари Харесай

Скандално: Акцията в „Труд“ е условието Минеков и Рашков да останат министри

Акцията във вестник „ Труд “ е изискването служебният културен министър Велислав Минеков и този на вътрешните работи Бойко Рашков да останат и в постоянния кабинет, научи tribune.bg от свои източници.

Според чудесно осведомени нахлуването и запечатването на редакцията на „ Труд “ е единствено подготовка, като по-късно ще се премине и към централата на ГЕРБ, макар законите.

В последните часове откакто Минеков изпрати своя консултант Светослав Трайков, името на служебния културен министър от ден на ден се обсъждало да остане и в постоянния кабинет, който още се реди. Към министерството, което Румен Радев повери на Минеков за момента нямало необикновен интерес, а самият Кирил Петков съобщи, че Рашков е обсъждан като вид да продължи в силовото ведомство. Днес дружно с Трайков в редакцията на „ Труд “ бяха изпратени 10-тина служители на реда, които и към този час са там. Униформените желаеха от публицистите да подписват някакви протоколи и да си дават персоналните документи, с цел да бъдат записани, само че работещите в „ Труд “ отхвърлиха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР