Акцията се случи след поредния провал на заседанието на Общинския

...
Акцията се случи след поредния провал на заседанието на Общинския
Коментари Харесай

Манол Пейков щурмува хотела на Гергов в Пловдив /на живо/ frognews.bg

Акцията се случи след следващия неуспех на съвещанието на Общинския съвет в Пловдив, на което трябваше да се гласоподава решението дали акциите, които Варна има в Пловдивския панаир, да бъдат апортирани в компанията " Пълдинтуринвест ", през която Гергов се пробва да овладее активите на панаира. Трябваше да бъде прегласувано решението на пловдивския общински съвет, взето в края на предходната година.

 

Акцията стартира към 13 ч., когато към 7-8 души с плакати се появиха пред хотела, благосъстоятелност на Гергов. След това се появи и Манол Пейков, а последователно броят на присъстващите се усили.

 

Там напористият издател влезе в спор с рецепционистката и на висок звук й изясни, че би трябвало да го пусне в залата, където се организира събранието. После направи опит да нахлуе в една от конферентните зали на хотела, само че тя се оказа заключена. Стигна се до конфликт с защитата.

 

Малко по-късно полицията, пристигнала на място, разреши на протестиращите да влязат в заседателната зала, която обаче беше празна.

 

Управителят отхвърли да приказва с протестиращите, които желаеха да се срещнат с него.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР