Акция на полицията в Хасковско. В хода на полицейска операция

...
Акция на полицията в Хасковско. В хода на полицейска операция
Коментари Харесай

Акция на полицията в Хасковско

Акция на полицията в Хасковско. В хода на полицейска интервенция на територията на област Хасково са издирени 11 и са арестувани 20 души.

Акцията бе по линия на  битовата престъпност, контрабандата на акцизни артикули, запазване на публичния ред, търсени лица и закононарушения, свързани с политическите права на жителите,  съобщиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Спецакция в Хасково, има арестувани

Проверени са 1952 души и 1412 автомобила, както и 18 пункта за черни и цветни метали, 18 автоморги, 20 заложни къщи и 33 питейни заведения.  Извършени са инспекции на 176 търговски обекта. Съставени по Закона за придвижване по пътищата са 180 акта и 131 фиша. Петима мъже са открити с опиати, арестувани са и подозирани в обири.

Акция против купения избор: Списъци с имена и 11 хиляди лева са открити на адрес в Сливен

Иззета е противозаконна дървесина и 444 продукта с лога на предпазени търговски марки без позволение от правопритежателя, както и цигари и тютюн без бандерол.

Спецакция и на територията на област Кърджали

Акцията, при която бе зает целият запас на дирекцията, стартира на 17 март,  като в първите часове бяха арестувани петима души. Тогава на брифинг шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Любомир Николов сподели, че интервенцията ще продължи до осъществяването на набелязаните задания.

BTA

20.03.2023- пролетното равноденствие

Акция на полицията в Хасковско

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР