Акциите на платформата за търговия на криптовалути Coinbase Global поскъпват

...
Акциите на платформата за търговия на криптовалути Coinbase Global поскъпват
Коментари Харесай

Слабо повишение на акциите на криптоборсата Coinbase след нейния силен вчерашен дебют на Nasdaq



Акциите на платформата за търговия на криптовалути Coinbase Global нарастват с близо 2% към 335 $ при започване на днешната американска търговия след вчерашния им доста мощен дебют на борсата Nasdaq.

При дебюта им в сряда акциите на Coinbase нарастнаха трагично до 429,54 $ по отношение на открита референтна цена от 250 $ във вторник, като за малко капитализацията на компанията надвиши 100 милиарда $.

Криптоборсата Coinbase организира непосредствено листване на акции вместо общоприетоо първично обществено предложение (IPO), което значи, че компанията не е събрала средства в процеса на обществено предложение и няма обичайната IPO цена, по отношение на която да се мери първия ден на търговия на нейните акции.

Директният листване на борсата на Coinbase идва в " съвършения " миг за криптоплатформата, като се има поради големия интерес за търговия с криптовалути и рекордно високите цени за главната цифрова валута - биткойн. Очаква компанията да притегли необятен интерес, в това число от борсово търгувани фондове, които желаят да навлязат в света на криптовалутите, само че в действителност не могат действително да имат биткойни.

Компанията чака, че ще регистрира доходи за първото тримесечие от към 1,8 милиарда щатски $, с повече от 800% над предстоящото през предходното тримесечие. Coinbase също по този начин чака да регистрира чиста облага сред 730 до 800 милиона $ спрямо 32 милиона $ година по-рано. Криптоборсата Coinbase има 56 милиона тествани консуматори.

Докато компанията явно се възползва от възходящия интерес към криптовалутите, специалистите предвиждат, че акциите на Coinbase ще бъдат мощно волатилни, поради зависимостта им от крипто търговията и цената на известните крипто активи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР