Акциите на Lyft скочиха с 62% след заключителния звънец във

...
Акциите на Lyft скочиха с 62% след заключителния звънец във
Коментари Харесай

Една твърде много нули: Акциите на Lyft скочиха с 62% при печатна грешка в печалбите, която доведе до вероятна лудост за купуване от ботове

Акциите на Lyft скочиха с 62% след заключителния звънец във вторник посредством частично на печатна неточност в компанията за предложение на транспорти известие за облагите, което наподобява е изпратило логаритмите за автоматизирана търговия на вложителите — или „ ботове “ — в полуда за пазаруване.

Докладът на Lyft за четвъртото тримесечие в началото предвижда, че значим индикатор за облага се чака да се увеличи с 500 базисни пункта, или 5%, през 2024 година Компанията обаче осведоми вложителите към пет минути след първичното издание, че има беше една нула прекалено много включително и го поправя до 50 базови точки, доста по-реалистични 0,5%.

Акциите се намалиха след корекцията, само че остават с повече от 34% по-високи - при $16,18 на акция - при започване на търговията в сряда, защото компанията надмина множеството упования на Уолстрийт за тримесечието.

Брутните резервации на Lyft надминаха прогнозите на Уолстрийт, като се покачиха със 17% на годишна база до 3,7 милиарда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР