Актрисата Тифани Хадиш защити Уил Смит. Нетактичната шега на Крис

...
Актрисата Тифани Хадиш защити Уил Смит. Нетактичната шега на Крис
Коментари Харесай

Актрисата Тифани Хадиш защити Уил Смит

Актрисата Тифани Хадиш отбрани Уил Смит. Нетактичната смешка на Крис Рок и последвалата бурна реакция на Уил Смит провокираха гневен спор за това какво значи „ отбрана на дамите “.

И макар че имаше даже апели артистът да бъде задържан и упрекнат в нахлуване, доста от актьорите опазиха реакцията на Смит.

Актрисата Тифани Хадиш се изрече от името на мнозина, като похвали Смит по тази причина, че почтено е защитил брачната половинка си.

„ Може на света да не му хареса случаят, само че за мен това беше най-красивото нещо, което в миналото съм виждала “, кавза тя пред People Magazine. Хадиш, която си партнира с Пинкет Смит във кино лентата Girls Trip, сподели, че чернокожите дами постоянно са обект на смешки и насмешки. Да видиш негър мъж да се застъпва за жена си „ значи толкоз доста за мен “.

Много чернокожи американци означиха иронията във обстоятелството, че Крис Рок продуцира документалния филм Good Hair.

Припомняме, че Крис Рок нетактично се пошегува с определената от Пинкет Смит прическа. Тя е една от многото дами, които неотдавна оповестиха борбата си с алопецията-  положение, което предизвиква загуба на коса и визира доста чернокожи дами.

 

Актрисата Тифани Хадиш отбрани Уил Смит

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР