Актрисата Танди Нютън, позната с ролите си във филми като

...
Актрисата Танди Нютън, позната с ролите си във филми като
Коментари Харесай

Известна актриса сподели, че е била жертва на сексуален тормоз

Актрисата Танди Нютън , позната с функциите си във филми като " Сблъсъци " и " 2012 " и сериала " Западен свят " , разкри, че като млада е станала жертва на полов тормоз, заяви Контактмюзик.

Това се е случило на снимачната площадка на кино лентата " Флирт ", когато е била едвам 16-годишна . Разказвайки за премеждието пред „ Sunday Times “ 47-годишната Танди Нютън споделя:

„ Бях 16-годишна и девствена . Бях подготвяна психически в продължение на седмиц и. Не оказах опозиция, бях съвсем парализирана от боязън. Беше полово принуждение “ .

 Актрисата Танди Нютън Gulliver/Getty Images
Актрисата споделя и за различен отблъскващ случай от предишното си, к огато е била извикана на второ прослушване. Тогава режисьорът я е предиздвикал да седне на стол с разтворени крайници, а камерата е била позиционирана по този начин, че да се вижда под полата й.

„ В тази поза трябваше да помисля за персонажа, с който трябваше да повеждам разговор и по какъв начин се усещам да бъда любена от него. Той беше режисьор. Бях прекомерно млада и смятах, че това би трябвало да е обикновено “, добавя Нютън.

Макар да приветства скорошната присъда на някогашния продуцент Харви Уайнстийн, Танди Нютън акцентира, че има и други отговорни за протичащото се в Холивуд.

„ Той е просто един от тези хора. Филмовият бизнес трансформира младите в плячка. Виждала съм това на всички места. Сега приказвам не поради половото принуждение, на което съм станала жертва, а поради хората, които нямаха куража да ме защитят, които не желаеха да ме чуят. Те са тези, от които също би трябвало да бъде потърсена отговорност. Те сътвориха към такива като Уайнстийн просвета на принуждение и климат на безмълвие, които преди време ме унищожиха, а в този момент ме вбесяват “, добавя актрисата.

 Актрисата Танди Нютън Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР