Актрисата стана лице на последната кампания на американския бижутер David

...
Актрисата стана лице на последната кампания на американския бижутер David
Коментари Харесай

5 неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си според Скарлет Йохансон

Актрисата стана лице на последната акция на американския бижутер David Yurman. Част от красивите и сантиментални фрагменти бяха показани във Vogue дружно с блиц изявление, в което споделя своите секрети за безукорен жанр. Самата тя се усеща късметлийка, че през годините е имала опцията да работи с някои от най-хубавите дизайнери.

„ Една от обичаните ми визии за аления килим беше алена рокля на Vera Wang, която носех на премиите „ Златен глобус “. Беше толкоз комфортна и толкоз изискан. А и обичам да нося алено “, споделя тя пред стилната библия. Със сигурност едно от нещата, с които актрисата не се разделя, е аленото червило и счита, че всяка жена би трябвало да има най-малко едно на козметичния си рафт.

Колкото до дрешника, Скарлет е безапелационна, че би трябвало да имаме наложително biker jacket, палто от кашмир, съвършените дънки, чифт бели кецове, както и колие с висулка, която има някаква сантиментална стойност. Въпреки че за нея най-ценното украшение е годежният пръстен, с който я изненадал брачният партньор й.

„ Не следвайте трендовете. Носете облекла, които харесвате и ви стоят добре “ , поучава ослепителната Йохансон. Нещо, към което тя се придържа за личния си жанр. И постоянно сушете тениските си на въздух – би добавила, за която безконечната фешън икона ще си остане Дженифър Грей от „ Мръсни танци “. А ние се вдъхновихме от Скарлет, с цел да ви споделим няколко шопинг находки, с които можете да обновите дрешника си за пролетта. Вижте ги в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР