Актрисата Скарлет Йохансон блесна като една от най-елегантните дами на

...
Актрисата Скарлет Йохансон блесна като една от най-елегантните дами на
Коментари Харесай

Дамите, които озариха наградите БАФТА

Актрисата Скарлет Йохансон блесна като една от най-елегантните дами на аления килим на седемдесет и третата гала за премиите БАФТА в лондонската зала " Роял Албърт хол " в неделя вечерта, заяви " Дейли мейл ".

Участниците в церемонията съблюдаваха апела на уредниците да заложат на " устойчивата мода ". Част от тях избраха модели на дизайнери като Стела Маккартни, известни с подбора на устойчиви или рециклирани материали, а други заложиха на тоалети, които са носили и преди или пък са взели чартърен.

Йохансон, която бе номинирана за най-хубава актриса за ролята си в " Брачна история ", се появи в розова дълга рокля, въодушевена от стила на 20-те години на предишния век. Тоалетът с надълбоко деколте и гол тил бе направен от тъкан с мъниста и пера.

Сърша Ронан , която е на двадесет и пет години и бе номинирана в същата категория за " Дъщерите на лекар Марч ", бе типичен елегантна в черна сатенена рокля с тънки презрамки.

Победителката в категорията Рене Зелуегър бе заложила на розова сатенена дълга рокля с дълбока цепка и голи плещи.-->

Херцогинята на Кембридж Кейт не отстъпваше по грациозност и изискан на звездите на аления килим. Тя последва апела на уредниците и се появи на церемонията с рокля на Александър Маккуин, която носи за пръв път при визитата със брачна половинка си принц Уилям в Малайзия през 2012 година Вечерната дълга рокля е извезана с цветчета хибискус в златисто. Кейт бе допълнила визията си с обувки на Джими Чу и бижута на Ван Клийф енд Арпелс.

Ела Балинска , известна с ролята си в " Ангелите на Чарли ", поведе в класацията на " Дейли мейл " за най-лошо облечените участници в церемонията. Тя бе избрала къса рокля с дълъг шлейф на едри цветя, украсена с прекомерно доста кормила.

Джеси Бъкли, която бе номинирана за най-хубава актриса за " Дива роза ", изненада не изключително прелестно специалистите с дълга рокля от синьо кадифе и надълбоко деколте, очебийно от щраусови пера.

Певицата Пикси Лот , която нормално показва същински изискан, бе избрала за церемонията бяла рокля с презрамки, гарнирана с кормила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР