Актрисата Силвия Петкова, позната от поредица български сериали и филмите

...
Актрисата Силвия Петкова, позната от поредица български сериали и филмите
Коментари Харесай

Силвия Петкова се бори за живота на детето си в „Откраднат живот“

Актрисата Силвия Петкова, позната от поредност български сериали и филмите „ Лов на дребни хищници “ и „ Никой “ ще бъде част от звездния каст на „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък по NOVA. „ В идните епизоди феновете ще видят Силвия в ролята на бременна пациентка със сериозен медицински проблем. Тя ще бъде изправена безусловно пред избора – избавяне на своя живот или на бъдещото си дете. Как ще се оправят с тази обстановката лекарите от МБАЛ ‚Св. Кирил “, почитателите ще схванат до броени дни “, загатват сценаристите на хитовия български медицински сериал.

Тази седмица болката и сложните решения в незабавното поделение ще ескалират до сериозен миг за основните герои. Калин ще попадне в бездната на отчаянието, която ще го подтикне към антидепресанти и избягване на най-близките. Доцент Мазов ще разбере, че единственият метод да избави бъдещето си с лекар Хинова е да играе по разпоредбите на Ваня. Компромисът обаче няма да бъде вид за Лора, която ще вземе безапелационни решения за фамилията.

Тони ще потърси отговор от Зорница, а диалогът им ще провокира ново разтърсване в любовния триъгълник и комплицираните връзки на Огнянова с братята Ковачеви. Сестра Жекова ще направи всичко допустимо да отдалечи лекар Тасев от Ина в името на спокойствието в болничното поделение.

Какви ще бъдат развръзките в любовните връзки на героите? Ще получи ли Калин вярата и поддръжката, от която се нуждае? – почитателите ще схванат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР