Актрисата Радина Кърджилова и нейният любим Деян Донков вдигат сватба

...
Актрисата Радина Кърджилова и нейният любим Деян Донков вдигат сватба
Коментари Харесай

Най-после! Радина и Деян се женят

Актрисата Радина Кърджилова и нейният обичан Деян Донков подвигат женитба в околните месеци. Двамата ще трансфорат прелестния си персонален миг в същинска приказка, за която от дълго време мечтаели да се сбъдне. Като водещ сътрудник при взимането на решения, Деян към този момент измислил сюжета за щастливото събитие. Всичко щяло да протече в духа на романтиката, с аромат на море и достоверни балкански ритми.

Радина и звездата от сериала „ Под прикритие “ възнамерявали да наемат яхта и да поканят най-близките си другари и родственици. Списъкът още не е подготвен и занапред го обмисляли детайлно. Разходите за празненството на яхта по никакъв начин не са дребни. Деян и половинката му ще би трябвало да се бръкнат по към 300-400 евро на човек.

View this post on Instagram
A post shared by Deyan Donkov (@deyan.donkov_official) on Oct 22, 2019 at 4:13am PDT

Цената е единствено за церемонията и очевидците на подписването. Поне още 3-4 хиляди ще им коства почерпката и пребиваването на плавателния съд. Ако младоженците пожелаят особено посрещане или спомагателни услуги, сумата ще скочи съвсем двойно. Деян обаче държал на още една екстра – персонално да им свирят оркестър „ Карандила “, което в допълнение ще оскъпи сватбата им с няколко хиляди лв. от горната страна.

Музикантите от ромския духов оркестър от Сливен били подготвени да създадат отстъпка за влюбените, защото се познават и към този момент са гостували на рожден ден на Деян, само че сделките занапред предстоят. Сега, откакто синът им Христо поотрасна, той ще има опция да участва на сватбата и да стане очевидец по какъв начин майка му и татко му си разменят обети за честност. „ Ако има двойка, която да заслужава подобен алегоричен свършек на историята, това са Радина и Деян, тъй като те доста се обичат! “, разясняват сътрудниците им от театъра. Връзката на двамата мина през разнообразни премеждия.

View this post on Instagram
A post shared by Deyan Donkov (@deyan.donkov_official) on Dec 31, 2019 at 5:20am PST

Катаклизмите бяха съпроводени с ревнивост, кавги и даже подозрения за физическо принуждение, само че очевидно любовта е по-силна и е съумяла да потуши всевъзможни дрязги. Откакто е в майчинство, Радина е изцяло изменена, както признава и самата тя. Далеч по-спокойна, а и наслаждаваща се на домашния уют. Ето за какво в проектите им изрично влиза и второ дете, което се надяват да е напълно скоро, с цел да може Христо да си има братче или сестриче с дребна разлика в годините, написа Галерия.

Снимки: Инстаграм, Деян Донков
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР