Актрисата Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в култовия мюзикъл

...
Актрисата Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в култовия мюзикъл
Коментари Харесай

Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в мюзикъла Чикаго

Актрисата Памела Андерсън ще дебютира на Бродуей в паметния мюзикъл " Чикаго ". Звездата от сериала от 90-те години " Спасители на плажа " ще извършва основната роля в спектакъла – на килърката Рокси Харт.

Тя споделя,че е прекарала часове наред в уроци по пеене и танци. „ Мисля, че би трябвало да правиш това, което чувстваш. Вниманието на публиката е обвързвано с това да получиш обич и да бъдеш признат. Мисля, че славата на Рокси е обвързвана със свободата. Не става дума единствено за това да бъдеш прочут, а да успееш да привлечеш внимание по прекрасен метод, нещо, с което се асоциирам, тъй че чувствам близки до себе си доста от нещата в шоуто. Чувствам, че тази роля е предопределена за мен. На моменти чувствам по какъв начин преговарям репликите на глас. Историята е настояща и през днешния ден, не остарява ", разкрива актрисата.

" Чикаго " споделя историите на дами, които убиват сътрудниците си, след което са превърнати в медийни звезди от своя юрист. Написан през 1975 година, това е най-дълголетният американски мюзикъл в историята на Бродуей.

„ Всичко стартира преди към 10 години, когато Роб Маршал пристигна при мен на плажа в Калифорния и сподели: „ Искаш ли да играеш на Бродуей? “ И аз споделих, " шегуваш ли се? " Започнах да се дръзвам. И тогава той сподели, че ще се обади на Бари Уайслър, който по-късно се свърза с мен. Говорихме за ролята, само че по това време децата ми бяха по-малки. Нямаше по какъв начин да се концентрирам върху нещо друго, тъй като тази роля в действителност изисква цялостна отдаденост. Тя изисква толкоз доста концентриране. И по този начин, мислех си,че съм пропуснала шанса си, само че преди месец получих позвъняване с нова покана. Веднага се съгласих, а децата ми също ме поддържаха ", признава тя.

" Чикаго " е доста забавна и емблематична пиеса. Непреходна е, тъй като показва страхотна история. Сюжетът в действителност се основава на същинска история. Спомням си първата Рокси Харт - Джинджър Роджърс, която беше в действителност занимателна. Но знаете ли - в Рокси има и тъмна страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР