Актрисата от Родината Анна Максуел Мартин остави феновете съсипани, след

...
Актрисата от Родината Анна Максуел Мартин остави феновете съсипани, след
Коментари Харесай

Легендата на BBC споделя унищожителна информация за спин-офа на хитовата комедия

Актрисата от Родината Анна Максуел Мартин остави почитателите унищожени, откакто разкри, че нейният емблематичен воин в хитовия комедиен сериал няма да се появи в спин-оф шоуто.

47-годишната звезда стана фаворитка на почитателите, играейки Джулия в комедийния сериал на BBC, който споделя историята на майчинството от междинната класа. Наскоро беше доказано, че BBC няма да възобнови Motherland след осем години, а вместо това ще започва в допълнение шоу, озаглавено Amandaland. Новият спин-оф сериал ще се концентрира върху снобката Аманда, изиграна от Луси Пънч, до момента в който тя е принудена да свикне с друг обществен кръг в новото учебно заведение на децата си след развода си.

И за жалост, Джулия няма да бъде изява. На въпроса на Алекс Джоунс от The One Show дали има епизодична поява в картите, тя отговори: „ Не, не мисля, че Джулия, Кевин или Лиз ще се появяват “. Анна също изключи епизодично присъединяване на Пол Риди, който играеше нестимулирания брачен партньор на Джулия. Ана добави: „ Но в действителност ще се радв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР