Актрисата Оливия Уайлд се снима във фотосесия за списание Variety

...
Актрисата Оливия Уайлд се снима във фотосесия за списание Variety
Коментари Харесай

Оливия Уайлд става майка домакиня

Актрисата Оливия Уайлд се снима във фотосесия за списание Variety и приказва в изявление за спора с някогашния си брачен партньор Джейсън Судейкис, връзката си с Хари Стайлс и децата си.

38-годишната звезда, която сега промотира личните си режисьорски старания, Don`t Worry Sunshine, се оплаква от двойните стандарти, когато става дума за родителство:

„ Когато хората видят, че не съм към деца, реакцията постоянно е: „ Как смее! “. Никога не съм чувал това за мъж. И в случай че прекарва време с детето си, всички го считат за прокълнат воин! ”

Оливия и някогашният й брачен партньор се разделиха преди две години и в този момент споделят попечителството над децата си, 8-годишния Отис и 5-годишната Дейзи.

Според актрисата в последно време тя се опита да посвети допустимо най-вече време на сина и щерка си:

„ Стана ми ясно, че тази година е време да стана майка стопанка. Това не е моментът да сте на снимачната площадка. Трябваше да си умря и да се посветя на децата, когато ги имам. Те са моят свят, моите най-хубави другари ”.

Интервюто загатва сензационния случай на CinemaCon, където показа своя филм. Точно по време на словото й за кино лентата, бяха връчени правосъдни документи за наставничество. По-късно Судейкис съобщи, че не е възнамерявал нищо сходно и всичко е уредено от компанията, виновна за доставката.

CinemaCon 2022
Уайлд обаче е уверена, че някогашният брачен партньор съзнателно я е сложил в неловко състояние и е направил спора обществен . В изявление за Variety тя споделя:

„ Случи се по време на работа. На всяко друго работно място това би се приело като офанзива... Съжалявам, че тази низост отвлече доста хора от работата, от студиото, което съставлявам. Аз обаче си правя работата, да ме събориш не е толкоз елементарно. Знаете ли, най-тъжното е, че тази обстановка не ме изненада. Тоест имаше аргументи да се отхвърли от тази връзка ”.

Оливия Уайлд счита, че синът и щерка й са потърпевши най-вече от подобен обществения случай: „ Децата трябваше да видят това, макар че даже не би трябвало да знаят за това. За мен обстановката е отвратителна, само че същинските жертви са осемгодишното и петгодишното дете, това е най-тъжното . Сама избрах специалността на актриса и по лично предпочитание съм в светлините на прожекторите. Но децата ми не са поискали това и са въвлечени в това – боли ”.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР