Актрисата Мира Сорвино направи шокиращо разкритие за холивудски актьор, с

...
Актрисата Мира Сорвино направи шокиращо разкритие за холивудски актьор, с
Коментари Харесай

На 16 режисьор завързал Мира Сорвино и напъхал кондом в...

Актрисата Мира Сорвино направи шокиращо разобличаване за холивудски артист, с който тя работела, когато била на 16.

Тогава мъжът, чието име не се загатва, ѝ напъхал презерватив в устата, с цел да я изплаши „ за ролята “, оповестява уеб сайтът за всемирски вести TMZ.com.

Носителката на „ Оскар “ хвърли бомбата в подкаст на Холивудската асоциация на задграничната преса. Тя показа, че тогава се явила на едно от първите прослушвания в кариерата си и то било за филм на ужасите.

Кастинг режисьорът я „ настройвал “ за кино лентата като я връзвал за стол и ѝ насинявал ръката. След това идвал кондомът.

„ Той ме давеше с кондома, а аз бях прекомерно млада да знам какъв е усетът на презерватива. Беше толкоз несвоевременно и какво по дяволите правеше кастинг режисьор с презерватив в джоба си по време на прослушване? Това беше моето в началото усещане по какъв начин системата при актьорите работи. Когато си млад, не задаваш въпроси. Когато си млад си казваш: „ Добре, би трябвало да съм корав “, сподели актрисата.

Сорвино е една първите холивудски актриси, които проговориха за половите закононарушения на продуцента Харви Уайнстийн. Тя е носителка на „ Оскар “ за кино лентата „ Могъщата Афродита “, който е продуциран от неговата компания „ Мирамакс “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР