Актрисата Меган Фокс влезе в публична разпра с бившия си

...
Актрисата Меган Фокс влезе в публична разпра с бившия си
Коментари Харесай

Меган Фокс нападна бившия си - slava.bg

Актрисата Меган Фокс влезе в обществена свада с някогашния си Брайън Остин Грийн за 3-годишния им наследник Джърни Ривър.

След като в неделя 47-годишният артист, прочут с присъединяване си в „ Бевърли Хилс 90210 “, разгласява фотография на тях двамата, облечени в хелоуински костюми, Фокс го упрекна, че я показва като „ отсъстваща майка “.

"Защо Джърни би трябвало да бъде на тази фотография? Не е мъчно да го изрежеш. Или да избереш фотоси без него “, разяснява актрисата под обявата на бащата на сина си.

"Прекарах страховит Хелоуин с децата през вчерашния ден и все пак виждам, че ме няма в обществените медии. Знам, че обичаш децата си. Но не разбирам за какво не можеш да спреш да ги използваш за театралничене в Инстаграм. Толкова си заслепен от това да захранваш всеобхватния разказ, че аз съм отсъстваща майка, а ти пък – целогодишен, постоянно предан татко на годината. При теб са в половината от времето. Поздравления, в действителност си незабравим човек! “, написа още недоволната актриса под поста му.

Малко по-късно Грийн смъкна истинския кадър за Хелоуин и вместо него иронично показа същата фотография, само че изряза детето им.

"Надявам се, че всички сте имали благополучен Хелоуин! ", написа той под модифицирания пост.

Припомняме, че с изключение на на Джърни, Фокс и Грийн са родители и на 7-годишния Ноа Шансън и 6-годишния Боди Рансън. Грийн е татко и на 18-годишния Касиус, който споделя с някогашната Ванеса Марсил. Меган и Брайън се разделиха след близо 10 години брак през април тази година, когато хубавицата срещна сегашния си другар Machine Gun Kelly на снимачната площадка на Midnight in the Switchgrass.

Снимка: Photo Agency
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР