Актрисата Мария Бакалова и мениджърът й Юлиян Костов снимат филм

...
Актрисата Мария Бакалова и мениджърът й Юлиян Костов снимат филм
Коментари Харесай

Мария Бакалова и мениджърът й снимат филм за кукерите в Банско

Актрисата Мария Бакалова и мениджърът й Юлиян Костов снимат филм за кукерите, кукерските дрехи и българските поверия в България.

Продукцията започва в края на януари в 100-годишна къща в центъра на Банско, благосъстоятелност на локалния бансканлия Александър Скабрин. За задачата към този момент са обезпечени статисти от града, както и кукерски дрехи на стойност 100 000 лв.. Ценните костюми са събирани благодарение на родолюбиви българи от цялата страна, притежатели на неповторимите дрехи. Маските на кукерите са също самостоятелни и част от музейни експозиции. На терен ще има и експерт по съхранението на реквизита, който зорко ще следи да не се повредят скъпите експонати, оповестиха близки до Мария Бакалова и Юлиян Костов.

Още в края на предходната година Бакалова и Костов огледаха терени за фотосите на новия си план.

От чужбина също дойде специфичен екип, който ще дава отговор за видеоефектите в лентата. Професионалистите по-късно ще довършат работата си в холивудско студио. Според сюжета лентата ще се снима в още две страни, като се приказва, че в проектите на продуцентите е и екзотично място на хиляди километри от България.

Това място ще се обезпечи от продуцентската компания на Дарина Павлова. Юлиян Костов към този момент се е видял с Мадам Мулти и е договорил тя да показа кино лентата на няколко влиятелни кинофестивала.

Павлова е показала интерес към новата продукция, като в същото време е дала обещание да помогне лентата да бъде забелязана на фестивала към Капри, където всяка година тя е в борда на селекцията от филми.

Мадам Мулти е предложила филмът да види бял свят и на премиера в Дубай, защото в последните години там се събира каймакът на международния шоубизнес и киноиндустрията.

Вдовицата на Илия Павлов се употребява със специфични контакти и връзки в емирството, защото Акрам Микнас, свекър на доведената й щерка Венцислава, се занимава точно с реклама.

Мария Бакалова и Юлиян Костов от години работят дружно. Последното, което направиха, бе национална акция против войната по пътищата. В късометражната лента, носеща името " Това, което остава ", вземат участие още Захари Бахаров и Елена Телбис, а в основната роля е младият Ян Лозов. Мащабната акция е под надпис " В живота няма втори дубъл - една секунда може да го преобърне вечно ".

Двамата вземат участие и в лентата " Триумф ". Там играят гаджета, само че в живота и двамата са обвързани с други хора. Мария живее с Валери Гроздев, а Юлиян Костов предходната година обявява връзка с хубавицата Мирела Илиева, напомня " България Днес ".

Двамата изкараха Нова година в хотел, от който излизаха единствено да си вземат храна. Юлиян даже пусна фрагменти, на които са без облекла, а телата им се виждат в огледалата на цялата стая./sofia24.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР