Актрисата Маргарет Куали и нейният годеник, музикалният продуцент Джак Антоноф,

...
Актрисата Маргарет Куали и нейният годеник, музикалният продуцент Джак Антоноф,
Коментари Харесай

Феновете на Тейлър Суифт предизвикаха хаос на сватбата на Маргарет Куоли

Актрисата Маргарет Куали и нейният избраник, музикалният продуцент Джак Антоноф, отпразнуваха сватбата си този уикенд. За церемонията те избраха остров Лонг Бийч в Ню Джърси. Но броят на техните известни посетители, които пристигнаха на тържеството, направи корекции в живота на острова.  

И по този начин, на тържеството бяха Лана Дел Рей, Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, майката на булката Анди Макдауъл, Кара Делевин и Тейлър Суифт.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Тейлър Суифт на сватбата

Тейлър Суифт беше със синя дантелена рокля и влезе в локалния ресторант, където се празнуваше сватбата, през задната врата. Но все пак разгневи локалните, Page Six.

Сватбата прекъсна локалните надпревари по лов на риба и полицията затвори няколко пътя.

Пристигането на Тейлър Суифт на сватбата на музикалния продуцент с Маргарет Куали докара до блъсканица пред няколко ресторанта, където двойката организира репетиционната си вечеря и сватбения банкет.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Тейлър Суифт на сватбата

Докато звездите се забавляваха в нощния клуб на Bird & Betty`s, риболовците, присъстващи на годишната покана Beach Haven White Marlin, честваха на вътрешния двор на горния етаж.

Един от състезателите показа, че е засегнат от обстоятелството, че полицията блокира няколко улици, а почитателите на Тейлър Суифт направиха същинска неразбория. Така че трябваше да бъде извикана щатската полиция, с цел да овладее тълпата.

„ Те получават такова особено отношение “, сподели ядосан локален.

Лонг Бийч беше определен за място за сватбата от младоженеца. Джак прекарва летните си ваканции тук от детството си.

Очевидец сподели, че Суифт е била съпроводена от служител на реда, когато е напуснала бара към 1 часа сутринта, с цел да се разноски с Кара Делевин.

Това идва ден откакто почитателите на Суифт обкръжиха Black Whale Bar след видео в обществените медии, показващо носителката на Грами да идва за репетиционната вечеря на булката и младоженеца.

След като новината за нейното наличие се популяризира из острова, почитателите на певицата започнаха да се стичат на острова на тълпи и да обсаждат заведението. Затова локалните управляващи повикаха щатската полиция, с цел да овладеят тълпата.

В последна сметка личният състав на ресторанта трябваше да спусне завесите и да затвори вратата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР