Актрисата Линдзи Лоън направи шокиращо изявление преди дни. Тя сподели,

...
Актрисата Линдзи Лоън направи шокиращо изявление преди дни. Тя сподели,
Коментари Харесай

Линдзи Лоън с шокиращо разкритие за смъртта на Хийт Леджър! Твърди, че жертва на заговор на холивудските босове

Актрисата Линдзи Лоън направи шокиращо изказване преди дни. Тя показа, че артистът Хийт Леджър, който почина при трагични условия преди години, не е умрял от свръхдоза. А е бил погубен. Лоън твърди, че Хийт Леджър е бил „ неприятното момче на Холивуд “, заради това се е трансформирал в проблем за някои хора от върха на Холивудската пирамида. И те са решили да го отстранен, откакто той се популяризирал като Жокера в The Dark Knight.
Причината? Леджър е знаел за някои незаконни пристрастености на част от тях, както и за извратеното им увлечение към деца.

„ Те към този момент не можеха да му имат вяра. Знаем, че имаше огромна уста, а и беше мъж на място. Той беше задоволително самоуверен, постоянно споделяше истината и беше извънредно непосредствен “, твърди още Лоън, представена от американски медии.

„ Знаеше доста секрети за значими фигури от филмовата промишленост и не се опасяваше обществено да приказва за тях. “, твърди още актрисата.

Самата Линдзи Лоън била доста близка с Леджър. Често се срещали в нейния апартамент в Манхатън сред фотосите.

„ Това не е самоубийство. Не е било инцидентно предозиране с медикаменти. Всеки в сектора знае истината. Той беше определен за наставление. Беше образец за нас останалите, да не го следваме. Той е последният от неприятните Холивудските момчета. “, твърди още актрисата.

Тя отхвърли да назове имена, макар че не крие, че знае кой може да стои зад убийството му, както и за какво. Лоън обаче е безапелационна, че без доказателства не може да упрекна никого. И няма да рискува да се трансформира в цел като някогашния си другар.

Хийт Леджър умря на 22 януари 2008 година В формалния отчет за гибелта му се твърди, че става дума за инцидентно отравяне с медикаменти с рецепта. Но смъртоносната композиция от медикаменти открита в тялото на Леджър, не би била предписана от нито един доктор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР