Актрисата Койна Русева скандализира с откровението, че шофира със скорост

...
Актрисата Койна Русева скандализира с откровението, че шофира със скорост
Коментари Харесай

Звезда От „скъпи Наследници“ Джигит На Пътя

Актрисата Койна Русева скандализира с откровението, че кара със скорост над 200 км в час. Такава не е разрешена на нито един пътен сектор в страната ни, само че разпоредбите явно не стопират звездата от „ Скъпи наследници “ да погазва най-редовно закона.

Русева показа, че бързото каране било нейният метод да си почива от напрежението. Запитана къде практикува заниманието си на рали играч, тя дава отговор гневно – „ където си желая “. Признанието на майката на три деца за безотговорното ѝ държание на пътя разгневи представителите на редица организации, които се борят против черните летописи на ПТП-тата в България, написа „Ретро“.

„ Нормално ли е ежедневно да умират приблизително по двама индивида, над 20 да биват ранени, а доста от тях да остават инвалиди за цялостен живот, а един Човек, една Актриса, една Майка, която служи за образец, за подражателство на хиляди да приказва за това без капка терзание за нещо неправилно? Нормално ли е, Койна Русева? Давайте да продължаваме! Кой е идващият? “, написаха в публично изказване от Института по пътна сигурност у нас.

Те оповестиха, че обществена персона няма право на сходно държание на пътя, тъй като „ това е симптом на главозамайване, надменност и неявяване на отговорност “. Оказва се, че от неправителствената организация не са единствените, които търсят сметка на синеоката артистка. В регистрите на КАТ Койна имала насъбрани десетки отговорности, които не смеела да погаси, тъй като щели да я глобяват съществено. Грозяла я освен солидна санкция за цялото тесте фишове, които получила при нарушаванията си на пътя, само че и лишаване на шофьорската брошура.

Именно поради това звездата не припарвала до службите на реда от години, тъй като не можела да си показа да слезе от автомобила и да би трябвало да употребява таксита или градски превоз. Койна напълно не е първата звезда, която се води на доклад в КАТ. С сходни досиета са новинарят Юксел Кадриев и синоптикът Емил Чолаков, които обаче не можаха да се изплъзнат от ръцете на закона и останаха без документи за ръководство на автомобил, в резултат на произшествия по тяхна виновност.

Преди години Юксел опустоши такси в София и глобите против него бяха съществени, тъй като служителите на реда откриха, че е седнал зад кормилото в нетрезво положение. Чолаков пък се заби в кола в родния си Гоце Делчев и търпеливо изтърпя наказването си, което беше по-невинно от това на Кадриев, тъй като не е бил пийнал и е нямало жертви при случая.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР