Актрисата и телевизионна репортерка Боряна Илич, по-известна като Супер Бианка,

...
Актрисата и телевизионна репортерка Боряна Илич, по-известна като Супер Бианка,
Коментари Харесай

Супер Бианка се появи в шокиращ вид и направи изповед за борбата с рака

Актрисата и телевизионна кореспондентка Боряна Илич, по-известна като Супер Бианка, проговори за пръв път от 7 години пред телевизионна камера. Поводът е признанието ѝ от преди няколко месеци, че се бори с рак.

„ Казах си „ Защо да не дам образец на всички хора, които минават през това нещо “, показа тя в предаването "Преди обед " по bTV.

„ Никой от фамилията и околните ми не очакваше. Даже си мислех – аз съм страшна късметлийка, тъй като на мен това не се случва. Но взе, че ми се случи. В момента получавам урок “, счита тя за своята диагноза.



„ Ракът е нещо, което би трябвало да те пробуди. Трябва да обърнем внимание на себе си, на околните си. Значи, че нещо не е както би трябвало “, счита тя.

„ Не осъзнавах какво се случва до момента в който не започнах химиотерапия, до момента в който не те ударят страничните неща. Физическата болежка е толкоз мощна, че ти се желае да умреш, в действителност. След това ставаш, изтупваш се, слагаш усмивката и продължаваш напред “, споделя актрисата.



„ Вярвам в Бог. Винаги си споделям молитвичка. На това се допирам, на вярата си “, разкрива Баинка.

Тя показа, че в Щатите, където живее от 7 години, има брачен партньор, който доста ѝ оказва помощ. Не пожела да разкри дали е българин или американец.

Химиотерапията ѝ продължава цяла година. „ Минах през интервенция, където махнах и двете гърди. Продължавам с химиотерапията превантивно “, показа актрисата, чието същинско име е Боряна.

Тя описа с мъка, че в България, разхождайки се с гола глава, ѝ подвиквали жестоко „ Ей, юноша “. А в хотел във Велинград ѝ отказали масаж, тъй като имала рак. Въпреки че даже лекарят ѝ от Щатите предложил правенето на масаж, с цел да се ускори резултатът от химиотерапията, родните терапевти ѝ отказали безогледно.



„ Когато те видят без коса, без вежди, те зяпат. Искам да изляза да си купя една баничка да си я изям на мира без да ме зяпат. А в Ню Йорк хората му споделят „ Уау, неповторим актьор си “, съобщи актрисата.

Преди 7 години тя отпътувала за Щатите поради актьорството и по обич. Успяла да се запознае със международни холивудски знаменистости.

Бианка описа история, в която напълно инцидентно се срещнала с Хавиер Бардем. След като се снимали дружно, той я попитал дали желае да отидат да пият кафе. „ А аз от нищото изплясках: „ Вие сте женен, не може “.

Запознала се ѝ с Робърт де Ниро, който в края на разговоря я попитал „ Няма ли да се снимаме най-после? “, а тя щеговито му споделила, че ще го удостои с тази чест.

„ Не съм понижила темпото изобщо. А би трябвало. Взимам си урока още. Гледам да обръщам внимание на себе си “, призна Бианка.

„ Започнах да отивам на йога, фитнесът и плувният басейн би трябвало да ги пропусна. Чета повече книги “, сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР