Актрисата и режисьор Анжелика Хюстън, певицата Флорънс Уелч, актрисата и

...
Актрисата и режисьор Анжелика Хюстън, певицата Флорънс Уелч, актрисата и
Коментари Харесай

4 невероятни жени, една приказна градина и неустоим Gucci аромат

Актрисата и режисьор Анжелика Хюстън , певицата Флорънс Уелч , актрисата и модел Джоди Търнър-Смит и дизайнерката Сузи Кейв вършат дружно своя дебют в ароматната галактика на Gucci Bloom посредством новата акция, снимана в La Scarzuola – магично и мистериозно място в провинция Умбрия, проектирано от архитекта Томазо Бузи в края на 50-те години на предишния век. Зад акцията, несъмнено, стои изобретателният шеф Алесандро Микеле, който постоянно съумява да ни накара да мечтаем и да виждаме красивите неща, с които сме заобиколени.



Този път го прави дружно с режисьорката Флориа Сигизмонди, като за следващ път размива границите сред две вселени, разкривайки същинската същина на Gucci Bloom , чрез фикция и чувство за еднаквост. „ Когато създавах новата Gucci Bloom акция, започнах от мистичния свят на женската сензитивност и по какъв начин тя е обвързвана с концепцията за природата. Този свят е илюзия от силата на цветята с присъединяване на дами в ролята на жрици. Това е свят, в който времето е сменено от обаяние и магия, представящи самия парфюм “, споделя той.

  на майстор-парфюмериста Алберто Морияс е първият мирис, основан напълно с креативното ентусиазъм на Алесандро Микеле. Уханието слага на фундамент свежата естествена зеленина, богатите флорални нотки и пудрената дълбочина на туберозата, съчетана със затворени пъпки на жасмин самбак и жасмин самбак абсолют. Хармонията на Bloom е обогатена с иланг-иланг, сандалово дърво, дървесни и мускусни нотки.



„ Парфюмът е като проклинание и дамите, които го носят, омагьосват света. Цветята в този случай посредничат в това проклинание, а е мощен диалог с тях. Интензивен, в действителност навлиза в света на природата. Да оставим цветята да приказват без боязън, бе същинското предизвикателство пред нас с Алберто Морияс, когато създавахме този мирис “, споделя още Алесандро Микеле.

А в специалното приложение за мобилни устройства на Gucci, в секция Arcade, можете да откриете и игра, отдадена на най-новата акция на Gucci Bloom . В нея играчите навлизат в мистериозна градина и употребяват вълшебна пръчица, с цел да омагьосат цветята. Те могат да изберат воин, въодушевен от лицата от новата акция на Gucci Bloom – четирите харизматични и очарователни дами, и да се потопят изцяло в невероятния свят, който основава Алесандро Микеле. Отново!



 

С поддръжката на Orbico Beauty

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР