Актрисата Гуинет Полтроу се яви в съд в американския щат

...
Актрисата Гуинет Полтроу се яви в съд в американския щат
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу на съд заради инцидент по време на ски

Актрисата Гуинет Полтроу се яви в съд в американския щат Юта, където против нея е предявен иск за обезщетение от възрастен мъж поради случай при каране на ски влуксозния курорт Диър вали през 2016 година. Холивудската звезда е упрекната, че е връхлетяла върху 76-годишния Тери Сендерсън. Той твърди, че тя се е блъснала в него и го е оставила да лежи в безсъзнание. Причинени са му мозъчна контузия, счупени ребра и други пострадвания.

Ищецът упорства за обезщетение от 300 000 щатски $ за нанесени вреди, откакто предходният му иск за 3,1 милиона щатски $ през 2019 година беше отритнат. 

Сандерсън твърди, че случаят го е оставил с „ непрекъсната травматична мозъчна контузия, 4 счупени ребра, болежка, страдалчество, загуба на наслаждение от живота, прочувствен стрес и обезобразяване “.

Полтроу обаче съобщи в контраиск, че Сандерсън е този, който се е блъснал в нея, причинявайки й пострадвания, поради които не е можела да продължи да кара въпросния ден на случая.

И двете страни упрекват другата за конфликта и настояват, че са били блъснати откъм гърба, като се базират на малко прочут закон на Юта, който постановява, че всеки, който се спуска, има преимущество при каране на ски и сноуборд.

Адвокатите на Полтроу нарекоха историята на Сандерсън „ цялостна полуда “, базирайки се на по-ранни искове от правосъдни документи и предходни показания, в които го упрекват, че е завел дело, с цел да употребява благосъстоянието и звездата на носителката на „ Оскар “.

Искът против актрисата е за 300 000 $. Тя, от своя страна е  завела срещуположен иск за символичната сума от 1 $ плюс правосъдните разходи. Очаква се фамилията и децата на актрисата също да дадат показания в правосъдната зала, а процесът да продължи до края на седмицата.
    View this post on Instagram           
A post shared by USA TODAY Life (@usatodaylife)

.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР