Актрисата Елен Колева навърши наскоро 34 години. Празнува без фанфари

...
Актрисата Елен Колева навърши наскоро 34 години. Празнува без фанфари
Коментари Харесай

Елен Колева: Истинските мъже са на изчезване

Актрисата Елен Колева навърши неотдавна 34 години. Празнува без фанфари и звук, признава, че не отдава огромно значение на рождените си дни още от дребна.

Зад гърба си има десетки функции в театъра и киното, само че постоянно насочва погледите към себе си с персоналния си живот. Нейната връзка с предприемача Александър Найденов (известен с прякора Майонезата) се трансформира в медиен цирк с взаимни обвинявания, след това ненадейно тя пристана на писателя Калин Терзийски, само че и там всичко завърши, написа tialoto.bg. Те към този момент са в историята и Елен не вижда смисъл да се връща към предишното, само че е наясно, че постоянно публичното мнение хвърля виновността на дамите.

„ Това е по този начин поради манталитета и поради възпитанието, тъй като в последна сметка по този начин е по-лесно, само че това е неуместно и смешно – мъжете да са жертва, в случай, че в множеството случаи те преследват дамите и влизат в живота им. Обикновено мъжете ме ухажват, въпреки всичко аз съм жена и на 100 % се усещам такава. Ако мъжът също е мъж в същинския смисъл на думата, той ще каже – аз съм виновен за това и това, само че нещата в днешно време към този момент са обърнати “, споделя Елен в изявление пред „ Труд “. И добавя, че не би желала връзка и като тази с Терзийски.

В момента тя няма мъж до себе си.

„ Нова муза няма, а ме въодушевяват същински смелите мъже, само че не външно смели – а същински смелите, които съгласно мен към този момент са на изгубване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, тъй като не е ясно мъже ли са, или... “, пита се още актрисата.

Колева върви по пътя на духовното от доста години.

„ Минала съм през източните духовни учения, преди посещавах две протестантски църкви, тъй като като потегли в една посока и желая да я разнищя – по този начин направих и с религията. В момента не навестявам нито една от тези църкви, тъй като съм се разочаровала. Опознах толкоз разнообразни неща и мога да кажа, че има доста операция посредством религиозността, както и доста неща, които служат като инструмент за надзор и не дават свободата, за която аз копнеех. В момента диря сама връзката с Бога, само че желая да уточня, че аз не съм вярваща, аз съм знаеща. Хиляди пъти съм се убеждавала в силата на Бога и знам, че има свръхсила, висше създание, или Бог “, безапелационна е Елен.

Тя акцентира и на раздвоението на хората, най-много обвързвано със обществените мрежи.

„ Прави ми усещане, че в последно време всички хора към този момент водят успореден живот в интернет. Промяната, която персонално направих беше да се лиша от Фейсбук за една година, тъй като ние към този момент сме пристрастени към това, само че открих, че като те няма там и по някакъв метод спираш да съществуваш. Чувствах се добре, когато не употребих обществените мрежи, тъй като като сме там и половината ни време отива в това да следим другите хора – по какъв начин са облечени, какво пропагандират, а множеството от тях нормално нямат здрава ценностна система... Човекът, който следваш, би било хубаво да те предизвика към свястно развиване, надскачащо обикновените инстинкти! С днешна дата отново съм част от Фейсбук, тъй като това въпреки всичко може да ти донесе някакви приходи, като имаш повече почитатели и се появяват хора, които желаят да популяризират посредством теб. Осъзнавам нуждата от мрежата, само че това което се случва световно ме плаши – ставаме все по-самотни, комплицирани и се затваряме от ден на ден за действителните и съдбовни срещи. Едно е да срещнеш някого на пътя на живота си, друго – да се влюбваме през Фейсбук, където всяка една фотография може да се обработи до неразбираемост и има доста фалш! “, счита брюнетката.
Елен Колева не възнамерява основаването на семейство и деца, счита, че то ще се случи, когато пристигна моментът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР