Актрисата Джейда Пинкет Смит оповести, че със съпруга й Уил

...
Актрисата Джейда Пинкет Смит оповести, че със съпруга й Уил
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит обяви, че от 7 години е разделена с Уил Смит

Актрисата Джейда Пинкет Смит оповести, че със брачна половинка й Уил Смит са разграничени от 2016 година, макар че двойката постоянно попада в центъра на медийното внимание, заяви Агенция Франс Прес.

Около семейство Смит се подвигна огромен звук през 2022 година, когато артистът от сагата " Мъже в черно " зашлеви пестник на комика Крис Рок на сцената на премиите " Оскар " поради смешка по отношение на косопада на брачната половинка му. 

След случая Уил Смит, който се отдръпна от американската киноакадемия и получи 10-годишна възбрана да взе участие в церемонията по раздаването на премиите " Оскар ", се извини обществено на Крис Рок.

През 2022 година Джейда и Уил, които не престават да са женени по закон, към този момент са живеели " изцяло обособен живот " от години, сподели актрисата в изявление за NBC по отношение на публикуването на мемоарната й книга Worthy.  



 

От години за двойката се носят клюки за невярност или открит брак.

" Ние изпитваме дълбока обич един към различен и се опитваме да разберем какво значи това за нас ", показа Джейда Пинкет Смит в настрана изявление за сп. People.

Джейда Пинкет и Уил Смит се срещат през 1994 година на снимачната площадка на сериала " Принцът от Бел Еър ". По това време артистът към момента е женен за първата си брачна половинка. От брака си Джейда и Уил имат две деца - Джейдън и Уилоу.  

 
Още 4 мемоарни книги, които чакаме тази есен
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР