Актрисата Диана Димитрова сподели нова порция снимки в официалния си

...
Актрисата Диана Димитрова сподели нова порция снимки в официалния си
Коментари Харесай

Диана Димитрова с нови снимки: Това е грайферът на обувката от ритника, който получих в главата

Актрисата Диана Димитрова показа нова порция фотоси в формалния си профил във фейсбук и ги дефинира като доказателство за „ упражненото върху нея принуждение “. Повод за тяхното шерване по думите на актрисата са появили се спекулации по случая и „ опитите за операция на обстоятелствата “.

„ Публикувам за първи път тази фотография, която е част от Съдебно здравна експертна информация № П-19/2023г. по разказа на ВМА и откъс от преписката Република България Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023: ''Действително в сегашния проблем се открива, че по тялото на Диана Димитрова има породени мекотъканни контузии – оток и кръвонасядания в региона на лява предно-странична част на лицето и лява раменница'', написа в преписката, която цитира актрисата.

„ Казано с по-прости думи контузиите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата “, показва още Диана Димитрова и добавя „ Като актриса, взела участие в голям брой български и задгранични продукции, знам каква е разликата от театрален грим и същински контузии. Гримът се измива, а същинските контузии остават забележими и невидими белези за цялостен живот. “

Високото напрежение сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов не стихва. Ден, откакто прокуратурата отхвърли да образува дело за принуждение по тъжба на актрисата с претекст, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение, Вергов за първи път излезе с обществена позиция по проблема.

В нея той изясни, че в никакъв случай не е удрял Димитрова, а единственият спор, който е имал с нея, бил чисто вербален поради видяни от него известия в телефона на щерка му от Димитрова.

„ Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна “, съобщи Вергов.

Актрисата отговори, че ще съди Вергов за клюка, като уточни, че не е чувала „ по-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца ” по неин адрес.

„ Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден. По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре „ защитаван ” от закона ”, написа във Фейсбук Димитрова.

„ Когато човек е открит и почтен, излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам ”, уточни актрисата и добави: „ Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи, поради един урод ”.

 Диана Димитрова сподели нови фотоси на лицето ѝ със диря от грайфер (СНИМКИ) - Новини от Actualno
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР